English  Svenska

Villkor

Betalningsvillkor 

Kunden har 30dagar på sig att betala fakturan från fakturadatum. Ange fakturanummer vid betalningen.

Leverans

Leveranstiden varierar beroende på när under säsongen man beställer samt var i landet man bor.

Reservdelar packas och skickas inom 2 dagar efter att beställningen gjorts. Se beräknat leveransdatum på ert Ordererkännande.

Snöskotersladdar skickas vanligtvis inom 2 veckor. Se beräknat leveransdatum på ert Ordererkännande. 

Ångerrätt och Öppet köp
Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid nyttjande av ångerrätt betalar kunden returfrakten. Återbetalning eller kreditering av faktura sker efter vi mottagit returförsändelsen.

Vid retur av använda varor eller varor med kundorsakade skador har vi rätt att dra av varans värdeminskning vid återbetalning. Du har givetvis full rätt att öppna och kontrollera produkter utan att riskera någon värdeminskning.

Kontakta oss via kontaktformuläret och meddela att du vill utnyttja ångerrätten innan du skickar tillbaka några varor.

Reklamationer
Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få varor av högsta kvalitet men ibland kan det bli fel. Om du har fått en skadad eller felaktig vara ber vi dig att kontakta oss via kontaktformuläret.

Om du ska skicka tillbaka en skadad vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. Vi följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Vanligt slitage ersätts ej.

Vid eventuell returfrakt av skadad/felaktig vara står alltid vi för returkostnaden. Notera dock att vi endast står för kostnaden om du först kontaktat oss och fått instruktioner att skicka tillbaka varan.

Återbetalningar
Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. Fakturor krediteras och skickas ut på nytt, kortbetalningar och direktbetalning via bank återbetalas via Klarna.

Kontaktinformation
Full kontaktinformation inklusive fysisk adress, emailadress och/eller telefonnummer till kundsupport samt organisationsnummer finns längst ner på varje sida i butiken.

Powered by Talex e-handelssystem